Cum să-ți împărtășești credința?

Bun venit!

Ne bucurăm de interesul tău pentru a învăța mai multe despre evanghelizare ca mod de viață. Acest seminar îți oferă una dintre cele mai compacte unelte care să te ajute să-ți împărtășești credința. Pe parcursul acestei instruirii vei:

  • învăța o metodă de împărtășire a Evangheliei pe care nu o vei uita cu ușurință și pe care o vei folosi pentru tot restul vieții
  • dobândi o unealtă care nu te va lăsa niciodată în afara discuției
  • prinde o viziune nouă și un entuziasm proaspăt pentru a-i câștiga pe alții pentru Domnul
  • descoperi modalități noi de a cultiva prietenii și de a folosi oportunitățile pentru a împărtîși Evanghelia

Unul din motivele principale pentru care cei credincioși sunt reținuți în a-și împărtăși credința este acela că nu au la îndemână o unealtă eficientă și ușor de folosit. Unealta pe care o oferim aici este ușor de învățat, plăcut de împărtășit și aproape imposibil de uitat. Și partea cea mai bună este faptul că o vei avea întotdeauna cu tine, datorită faptului că vei folosi mâna stângă pentru a învăța schița prezentării Evangheliei.

Seminarul cuprinde o parte teoretică ce se desfășoară pe parcursul a patru ore de clasă și o sesiune de practică, în contexte reale de evanghelizare alături de un instructor experimentat.

Suntem convinși că acest seminar te va ajuta în mod practic, dezvoltându-ți abilitatea de a împărtăși Evanghelia în contextul vieții și slujirii tale.