Susține

Ajutorul tău

 Mai întâi, avem nevoie de rugăciune. Realizăm că fără sprijin în rugăciune lucrarea noastră este slabă. Ne-am bucura să te alături nouă ca şi partener de rugăciune.

În al doilea rând, această lucrare are nevoie de tine. Apostolul Pavel îi scria lui Timotei: ce-ai auzit de la mine în faţa multor martori, încredinţează la oameni de încredere, care să fie în stare să înveţe şi pe alţii. Căutăm oameni de încredere care să ni se alăture ca şi parteneri în lucrare. Doar dezvoltând o echipă puternică vom putea avea cu adevărat impact asupra oraşului nostru, a tării noastre şi a lumii întregi.

Și nu în ultimul rând, avem nevoie de a găsi partneri financiari care să ne ajute să îndeplinim această lucrare. Ca multe alte organizaţii misionare, EE România depinde de sprijinul financiar al persoanelor şi al bisericilor interesate. EE nu dispune de fonduri proprii pentru a-şi susţine misionarii şi cheltuielile de lucrare. De aceea, căutăm fonduri prin care să susţinem această lucrare.

Angajamentul nostru faţă de partnerii de lucrare:

  • Să fim dedicaţi în a-i conduce pe alţii la Hristos şi să-i învăţăm pe cei credincioşi să facă la fel
  • Să muncim cu consecvenţă spre realizarea obiectivelor propuse
  • Să vă ţinem la curent cu felul în care Dumnezeu binecuvintează lucrarea noastră
  • Să împărtăşim motivele de rugăciune

Ne rugăm şi sperăm că veţi găsi lucrarea această demnă de preţuit. Credem cu adevărat că merită să veniţi alături de noi şi să ne ajutaţi să mergem spre ţinta propusă. Ştim că nu suntem singuri în lucrarea lui Dumnezeu şi că fiecare are ceva de oferit. Fie ca Domnul să vă binecuvinteze astfel încât să fiţi o binecuvântare! Nădăjduim că ne vom auzi în curând.